La gestió dels nostres menjadors escolars es basen en una cuina mediterrània, gustosa, nutritiva i variada, on els pilars fonamentals són les proteïnes vegetals i les llegums. Treballem per un consum responsable i sostenible amb productes de temporada, ecològics i de proximitat recolzant, en la mesura del possible, els productors locals. A més a més, el menjador també és un espai per aprendre, descobrir i conviure. Volem que els infants visquin una experiència única.

El menjador, una experiència única


A banda de menjar, el menjador també és un espai per aprendre, descobrir i conviure. A Quàlia, volem que els infants visquin una experiència única i divertida durant l’hora de menjador. És per això que els menjadors de quàlia són una oportunitat única d’aprenentatge de valors, hàbits i convivència. Un moment fantàstic perquè els infants prenguin consciència sobre la importància del què mengen, juguin i aprenguin.
 
L’estona de menjador i d’esbarjo és un espai més d’aprenentatge no formal i de convivència a partir dels valors del lleure.


Com és un dia als menjadors de quàlia?